İZMİR'in Torbalı İlçesi Eğerci Mahallesi'nde kurbanlık satan 52 yaşındaki Cabbar Atik, satışları arttırmak için düzenlediği kampanya ile bir adet kurbanlık teke alana iki kavun hediye edecek.
Emekli olduktan sonra zamanının büyük bölümünü hayvan bakımına ayıran Cabbar Atik, Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan satıcılığına başladı. Torbalı'nın Eğerci Mahallesi'nde yetiştirdiği ve 1000 liraya satacağını belirttiği kurbanlık tekeleri alana iki de kavun hediye edeceğini belirten Atik, "Kurbanlık teke alana iki kavun hediye ediyorum. 'Bayramda tatlı alma kavun al' diyorum" dedi. Tekelerin sağlıklı ve tüm hayvanlarına kefil olduğunu belirten Atik, kendi yetiştirdiği kavunların da Torbalı'da eşi benzeri bulunmadığını iddia etti. Kavun kampanyasının işin esprisi olduğunu da belirten Atik, şöyle dedi:
"Tekelerime gerçekten çok iyi baktım. Ortalama 40 kilo et çıkar her birinden. Kavunlarımı da köylüler hep almak istiyordu. Ben de böyle bir kampanya başlatmak istedim. İlk başlarda espri olarak söyledim ama sonrasında ilgi görmeye başladı. Buradan kurban alacaklara sesleniyorum. Kurbanda baklava almayın. Misafirlerinize kavun ikram edin. Tatlı niyetine kavununuz bizden."

FOTOĞRAFLI