Eser AYDIN / MUŞ, () - MARDİN'in Derik İlçesi'nden 3 ay önce Muş'a gelerek kavun, karpuz yetiştiren ve çadırda kalan Deniz ailesine, Kızılay yatak yardımında bulundu.
Kent merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Bitlis karayolu ayrımı mevkisinde Aygün- Necat Deniz çifti 4 çocuğu ile birlikte kavun, karpuz ektikleri tarlanın başına kurdukları çadırda yaşıyor. Çadırda yer yatağında yatan 6 kişilik aile önceki gün ziyaretlerine gelen Kızılay'ın yardımı ile geceyi rahat yataklarda geçirecek. Yatağın yanı sıra Kızılay Deniz ailesine mutfak seti, nevresim ve battaniye de verdi. Günün yorgunluğunu artık geceleri rahat bir uyku çekerek atabileceklerine söyleyen aile Kızılay ekibine teşekkür etti.
Kızılay Vakfı Muş Şube Başkanı ve Kızılay Genel Müdürlüğü Disiplin Kurulu Üyesi Cengiz Koç, aileye yatak dışında bazı eşyaları, nevresim ve battaniye de hediye ettiklerini söyledi.
Kızılay ekibine teşekkür eden Aygün Deniz, "Yazın Muş'a gelerek kiraladığımız tarlalarda karpuz ve kavun ekimi yapıyoruz. Aylarca memleketimizden ve akrabalarımızdan uzak kalıyoruz. Bayramda bizleri ziyaret ederek sevindiren ve duygulandıran Kızılay bugün de yatak hediye etti. Artık günün yorgunluğunu geceleri rahat bir uyku çekerek atabileceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI