Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, () - RAMAZAN Bayramı öncesi protokol üyeleri ve şehit yakınları Kırıkkale şehitliğini ziyaret edip, şehitlerin mezarına karanfil bıraktı, kuran okuyup dua etti.
Şehitlik ziyaretine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutan Vekili Albay Yalçın İğdir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, il protokolü, şehit aileleri ve yakınları katıldı. Şehitlikte kuran okunup dua edilirken, şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı. Bu sırada şehit yakınları gözyaşı döktü. Ziyarette şehit yakınlarına başsağlığı ve sabır dileyen Vali Kolat yaptığı açıklamada  şunları söyledi:
"Ramazan Bayramı nedeniyle garnizon komutanımız, belediye başkanımız, daire müdürlerimizin katılımı ile şehitlik ziyaretinde bulunduk. Şehitlerimiz bizim için son derece önemli. Biz bugün bayramları güven ve huzur içersinde yapıyorsak, şehitlerimizin sayeside. Allah mekanlarını cennet eylesin, ailelerine, yakınlarına sabır versin. İnşallah bundan sonra daha huzurlu ve güvenli bir ortam içersinde nice bayramlara erişiriz."

FOTOĞRAFLI