KARTAL'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir oto yıkamacı istasyonundaki çalışanların üzerine kurşun yağdırdı. Olay sonrası 2 kişi yaralandı; şüpheli ya da şüpheliler ise kayıplara karıştı. 

Olay, saat 03.00 sıralarında Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki bir oto yıkama istasyonunda meydana geldi. 

İddiaya göre, oto yıkamacı dükkanı önüne araçla gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, istasyonda çalışanların üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateş sonrası istasyonda çalışan Ferit Ulukaş (39) ile yabancı uyruklu Mukhran Matkava (26) bacaklarından yaralandı.

2 yaralı ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken; şüpheli ya da şüpheliler kayıplara karıştı. Polis ekipleri ise oto yıkama istasyonu ve çevresinde inceleme yapıp delil topladı. Silahlı saldırının gerçekleştiği yerde çok sayıda boş kovan olduğu görüldü.

Bir görgü tanığı da olayla ilgili şunları söyledi:

"Burada araç yıkanırken, plakası alınamayan siyah renkli bir araç geliyor ve araç içinden mermiyi basıp çekip gittiler. 2 tane yaralımız var. Durumları ağır değil bacaklarından vurulmuşlar" dedi. 

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI