BURSA’nın Karacabey İlçesi Belediye Başkanı AK Parti’li Ali Özkan, Cumhuriyet Alanı'nda 'Demokrasi nöbeti' tutanlara yaptığı konuşmada, terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen’in Uluabat Gölü’nde bulunan Şeytan Adası’na konulduğu takdirde Müslüman Türk milletinin hissiyatına tercüman olunabileceğini söyledi.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan,  Cumhuriyet Meydanı'ndaki 'Demokrasi nöbeti'nde yaptığı konuşmada ihanet şebekesini ve bu ihanet şebekesinin başındaki papazı anlatmaya her türlü kelimenin kifayetsiz kaldığını söyledi. Başkan Özkan, "Nasıl oluyor da Allah, peygamber, din adına ortaya çıkan insanlar bu kadar şeytanlaşıyor? Allah'a nasıl savaş açabiliyorlar? Millete nasıl savaş açabiliyorlar? Sivil halka nasıl ateş edebiliyorlar? Böyle bir ihaneti kelimelerle ifade edemiyoruz. Bu kadar alçaklığı, bu kadar şeytanlığı, bu kadar satılmışlığı sözle anlatamıyoruz" dedi.
Ali Özkan, Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in Fethullah Gülen’in ABD tarafından teslim edilmesi halinde 'Hayırsız Ada’ ya konulması önerisini hatırlatarak, "Hayırsız Ada Türk milletinin meramını ifade etmek için yetersizdir. Kifayetsizdir, bizim duygularımızı dile getirmek için. Onun için Karacabey Cumhuriyet Meydanı’ndan devlet büyüklerimize, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza buradan haykırıyorum. Uluabat Gölünün ortasında Şeytan Adası var. Oraya getirin o şeytanı. Ancak Şeytan Adası'na getirirseniz, onu orada yargılar, onu orada mahkum ederseniz, Müslüman Türk milletinin hissiyatına ancak bu şekilde tercüman olursunuz. Karacabey’e istiyoruz o şerefsizi. Karacabey’e istiyoruz o şeytanı’."

FOTOĞRAFLI