ANKARA , () - TÜRKİYE'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

HOD Travel'ın kurucusu Mine Ece, yaptığı açıklamada " Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD Travel olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi.

Mine Ece, "Türkiye'nin kış turizmine olan elverişli coğrafyası sayesinde sadece Uludağ, Kartalkaya, Sarıkamış, Palandöken gibi popüler kayak merkezlerimizin değil, uzun vadede uygun olan her bölgenin tanıtımı ve tam kapasite çalışabilmesine destek olmayı hedeflemekteyiz. 2014-2015 sezon açılışını Kartalkaya'da 6-7 Aralık 2014 tarihinde Dorukkaya Ski&Mountain Resort'te gerçekleştiriyoruz. Sezon açılışını kaçırmak istemeyen kar tutkunlarının acele etmesi gerekiyor" dedi.