ZONGULDAK’ta, akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde memur Orhan Karagülmez için Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda tören düzenlendi. Törende, mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde 26 yıldır memur olarak görev yapan 2 çocuk babası Orhan Karagülmez, akciğer kanseri tedavisi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde dün sabah saatlerinde yaşamını kaybetti. Aynı zamanda Büro Emekçileri Sendikası (BES) Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Orhan Karagülmez’in cenazesi, bugün hastaneden alınarak görev yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na getirildi. Karagülmez’in cenazesinin gelişi sırasında, yakınları ve mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Karagülmez’in tabutunu BES Zonguldak Şube Başkanı Zuhal Engiz’de gözyaşlarıyla taşıdı. Karagülmez’in geçmiş yıllarda 1 Mayıs’ta çekilen fotoğrafı ve şapkası da cenaze de sandalyelerin üzerine konuldu.
Zonguldak Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir’in de katıldığı cenaze töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, "Ne yazık ki bugün bir spor müsabakasına ev sahipliği yapmıyoruz. Orhan ağabeyimizi kaybettik. Ona son görevini istedik ki, buradan onu yolculuğa çıkartalım. Çünkü, 30 yıla yakın hemen hergün burada vaktini geçirmişti Orhan abi. İyli, kötü birçok anısı vardı burada. Allah rahmet eylesin" dedi.
Burada yapılan duanın ardından Karagülmez’in cenazesi Hz. Ali Acılık Camii’ne getirildi. Karagülmez'in cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Devrek İlçesi'ne bağlı Halil Beyoğlu Köyü’nde toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI