İZMİR, () - İZMİR Konak'ta üzerine düşen yarım ton ağırlığındaki demir kapının altında kalan 67 yaşındaki Dudu Küçükçıplak, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Olay saat 13.45 sıralarında Yenişehir semti Boğaziçi Caddesi numara 29 önünde meydana geldi. Alışveriş yaptığı marketten evine dönen Dudu Küçükçıplak kaldırımda yürürken, depo olarak kullanılan bir işyerinin 3 metre yüksekliğinde 6 metre uzunluğunda yarım ton ağırlığındaki devrilen demir kapısının altında kaldı. Küçükçıplak'ın kapının altında kaldığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Vatandaşlar yaşlı kadını sıkıştığı yerden çıkartmak için kapıyı kaldırmaya çalıştı. Demir kapının altından ağır yaralı olarak çıkartılan Küçükçıplak, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde Küçükçıplak'ın marketten aldığı gıda maddeleri ile terlikleri çevreye saçıldı. Dudu Küçükçıplak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kapının nasıl yerinden çıkıp devrildiği ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, depo alanın etrafındaki demir çitleri boyayan 4 kişiyi gözaltına aldı. İddiaya göre, kapı açık olduğu için demir kapının kapattığı çitleri boyayamayan işçilerin, kapatmak istediği kapının raydan çıktığı ve devrildi belirtildi. Küçükçıplak'ın öldüğünü duyan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

FOTOĞRAFLI