KAHRAMANMARAŞ'ta 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 35 çift, belediye tarafından düzenlenen toplu nikah töreniyle dünya evine girdi.
Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde oturan ve Sevgililer Günü'nde nikah kıydırmak isteyen 35 çift için toplu nikah töreni düzenlendi. Nikah Sarayı'nda düzenlenen törende çiftler Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından kıydırılan toplu nikahla dünya evine girdi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, evlenecek çiftleri Sevgililer Günü'nde bir araya getirerek mutluluklarını paylaştıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Bu Sevgililer Günü'nü Onikişubat Belediyesi olarak biraz daha anlamlı hala getirmek için 35 çiftimizin nikah merasimini toplu olarak gerçekleştirdik. İstedik ki onların bu mutlu gününe ortak olup paylaşalım. Mutluluğun zirveye çıktığı günlerde bu mutluluğu yaşayan insanlarla beraber olmak bizleri de çok mutlu ediyor. İşte bu bağlamda belediyemiz ve çalışanlarımızla bu tatil gününde güzel bir gün yaşadık."
Toplu nikah töreninde dünya evine girin çiftler ise Sevgililer Günü'nde nikah kıydırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI