Erdinç YILDIRIM/İSTANBUL() BEYLİKDÜZÜ Belediyesi'nin düzenlediği Kadir Gecesi İftarı'nda Beylikdüzülü vatandaşlar kardeşlik sofrasında bir araya geldi. 3. düzenlenen Kadir Gecesi İftar programında Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları formalarını giyip programa katıldı. Kardeşlik sloganlarının atıldığı programa yaklaşık 15 bin vatandaş katıldı.

Düzenlenen programa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü eski Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YAKLAŞIK 15 BİN VATANDAŞ KATILDI

Beylikdüzü Belediyesi'nin 3. düzenlediği Kadir Gecesi İftarı Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Beylik Pazarı (Kapalı Pazar) Alanı’nda gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 15 bin vatandaşın katılacağı Kadir Gecesi programında oruçlar açılmadan önce Kuran-ı Kerim okundu. Ezanla birlikte binlerce vatandaş orucunu açtı.

TARAFTARLAR TEK YÜREK OLDU

Kadir Gecesi’nde Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları formalarını giyip alana geldi. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve barış mesajını tüm Türkiye’ye yayacak taraftarlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

"RAMAZAN SOFRASINI SEVGİMİZLE VE YÜREĞİMİZLE PAYLAŞIYORUZ"

Çok keyifli bir ramazan Ramazan sofrasında bir arada olduklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kadir gecesinde bir aradayız çok keyifli bir ramazan sofrasını sevgimizle ve yüreğimizle paylaşıyoruz. Şehitlerimiz var canımız yanıyor ama bizim bir arada olmamız lazım. Beylikdüzü'nde yaratacağımız bu sinerji ortaya koyacağımız bu duygu umuyorum sadece burayla sınırlı kalmayacak .bu anlara çok ihtiyacımız var ülkemizin birliği dirliği daim olur. 15 bin vatandaşın burada olması bizim için çok önemli inşallah üzüntülü olaylarda değil hep güzel olaylarda bir arada oluruz." dedi.

TARAFTARLAR BİR ARADA İFTAR YAPTI

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları formalarını giyip programa katılmalarını değerlendiren İmamoğlu, "4 büyük takımımızın taraftarları da burada kol kola bir arada iftarlarını açtılar. Umarım buda büyük bir mesaj olur. İnşaallah kardeşliklerini böyle güzel anlarla geçirirler " dedi.

(FOTOĞRAF)