Jean, moda olduğu günden bu yana neredeyse herkes tarafından denenmiş bir kıyafet çeşididir. Birçok kişi, jeanden başka pantolon giymez ve kendini en çok jeanlerin içerisinde rahat ve özgür hisseder. Jeanlerin bu kadar fazla sevilmesinin sebeplerinden biri de dayanıklı olması ve birçok çeşidinin bulunmasıdır. Başlangıçta kendine has rengiyle üretilen jeanler teknolojinin gelişmesiyle istenilen her renkte üretilebilir olmuştur. Bu da jeanlerin hem çeşitliliğini hem de kalitesini artırmış ve birçok insanın daha jean pantolonları tercih etmesini sağlamıştır.

Jean pantolonlar, birbirinden farklı model ve markalarda üretilir. Çok cebli modellerden düz modellere, taşlamalı jeanlerden sade jeanlere, farklı çizgi ve desenlerde üretilmiş jeanlerden farklı detaylarla süslenmiş jeanlere kadar birçok jean çeşidi hem kadınların hem de erkeklerin zevklerine hitap etmektedir.

Jean Markalarının Diğer Giyim Ürünlerine Genişlemesi

Ancak jean markaları zamanla tüketicinin gözünde sıradanlaşan bir hale gelmiştir. Her ne kadar yıllar geçse ve moda değişse de jean markaları tüm çabalarına rağmen tüketicilerin ihtiyaçlarını ve zevklerini tam olarak karşılayamamış ve sürekli aynı modellerde jean üretimi, bu sektörde yeni bir açığı meydana getirmiştir. Bugün jean pantolonlarda yaşadığımız bu çeşit ve model bolluğu da bu açık sayesinde olmuştur çünkü diğer giyim firmaları bu açığı görmüş ve jean üretimine başlayarak bu sektöre yeni bir soluk kazandırmışlardır.

Çeşitlilik, jean pantolonların adeta yeniden doğuşuna sebep olmuş, buna karşılık jean markaları da tişört, mont, şort ve ayakkabı gibi önceden üretmedikleri ürünleri üretmeye başlamış ve bu da diğer sektörler içinde de bir çeşitlilik yaratmıştır.

Diğer Markaların Jean Üretimi ve Kalitesi

Aslında bir jean markası olmayan ancak kaliteli jean üretimiyle tüketicilerin dikkatini çeken bir marka da LC Waikiki’dir. Fransa merkezli bir marka olan LC Waikiki, 1988 yılında kurulmuş olsa da ülkemize gelişi 1997’yi bulmuştur. LC Waikiki’nin temel prensibi “kaliteli ürünleri herkesin ulaşabileceği fiyatlarla sunmak”tır. Ayrıca LC Waikiki 2016 yılında Türkiye’nin en itibarlı markaları arasında gösterilmiştir.

LC Waikiki uygun fiyatları ve birbirinden kaliteli jean ürünleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarmış aynı zamanda LC Waikiki Hediye Çeki ile alışverişleri daha kolay ve eğlenceli hale getirmiştir. LC Waikiki Hediye Çeki LC Waikiki alışverişlerinde kullanılabilen ve farklı fiyatlarda indirim sağlayan bir indirim kuponu olup alışverişlere renk katmaktadır.