Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kentte yaşayan gazilere yönelik bowling turnuvası düzenlendi.
İl Jandarma Komutanlığı tarafından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir alışveriş merkezinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen bowling turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyesi 30 gazi, dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbelilerin de katıldığı turnuvada gaziler, eğlenceli anlar yaşadı.
Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, düzenlenen turnuvanın kendileri için önemli bir faaliyet olduğunu söyledi. Karaman, "Bu vatan için uzuvlarını kaybetmiş arkadaşlarımız var. Ayağını, bacağını, gözünü kaybeden arkadaşlarımız için bu tür etkinlikleri fazla yapamıyoruz. Bu turnuvanın ilkini geçen yol yaptık. Arkadaşlarımız çocuklar gibi eğleniyorlar. Bizler için çok farklı bir aktivite oldu. Belki burada eline bowling topu almayan, görmeyen arkadaşlarımız var" dedi.
Turnuvaya katılan gaziler ise benzer etkinliklerle kader arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür etti. Turnuvanın sonunda dereceye giren gazilere çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI