İSTANBUL sabah erken saatlerde yoğun sisin etkisi altında kaldı. Şehir Hatları seferleri iptal edildi. Eminönü'nde bulunan Üsküdar ve Kadıköy iskelelerinde de seferler yapılamıyor. Sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü görünmez hale geldi. Sisin etkisini kaybetmesiyle saat 09.00 sıralarında Şehir Hatları seferleri yeniden başladı.

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sisli hava trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Boğazda ve denizde de etkisini gösteren sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü dahi zor fark edildi.

Eminönü'nde bulunan Üsküdar ve Kadıköy iskelelerinde seferler iptal edildi. İskelelerin kapıları görevliler tarafından kapatılırken, elektronik uyarı levhalarında da seferlerin sis nedeniyle iptal edildiği uyarısı yazıyor.

ŞEHİT HATLARI SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
Şehir Hatları seferleri de etkili olan yoğun sis nedeniyle iptal edildi. Şehir Hatları internet sitesinde "Sis dolayısıyla tüm vapur seferlerimiz iptaldir. Sis dağılana kadar alternatif ulaşım kanallarını tercih etmenizi rica ederiz" açıklaması yapıldı.

Sisin etkisini kaybetmesiyle saat 09.00 sıralarında Şehir Hatları seferleri yeniden başladı.

UK, (FOTOĞRAFLI)