Mustafa TURAPOĞLU/REŞADİYE (Tokat), () - IRAK'ın Erbil kentinde önceki gün bir inşaatın asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitiren işadamı 43 yaşındaki Bayram Karakaya'nın cenazesi, memleketi Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde toprağa verildi.
Reşadiye'de PVC kapı ve pencere fabrikası bulunan, evli ve 4 çocuk babası Bayram Karakaya, geçen yıl Irak'ın Erbil kentinde işiyle ilgili şirket kurdu. Sık sık Erbil'e giden Bayram Karakaya, burada pencere işlerini üstlendikleri inşaatlarda incelemeler yapıyordu. Bayram Karakaya, geçen salı günü öğle saatlerinde çalışmaları yerinde görmek için bir inşaatın beşinci katına çıktı. Burada bilinmeyen nedenle asansör boşluğuna düşen Bayram Karakaya ağır yaralandı. Erbil'de hastaneye kaldırılan Bayram Karakaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.
Cenazesi yakınları tarafından alınarak dün akşam saatlerinde Reşadiye'ye getirildi. Bayram Karakaya için cuma namazı sonrası Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Cemil Kılıç ile birlikte yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Karakaya, Çermik Mahallesi'ndeki ilçe mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI