MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, son iki ay içinde farklı zamanlarda beş otomobil, virajda kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir marangoz atölyesine girdi. Hepsi gece meydana gelen kazalarda ciddi bir yaralanma olmazken, işyeri sahibi 43 yaşındaki İsmet Kırca, tedirgin halde çalıştıklarını belirterek yolda bir an önce önlem alınmasını istedi.
Turgutreis Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzeri 84 numarada yer alan Ege Mobilya Sanayi Marangozhanesi'ne, son iki ay içinde beş otomobilin girmesi korkuttu. Dışa eğimli olduğu belirtilen virajda, aşırı hız yüzünden direksiyon hakimiyeti yitiren sürücüler, kapı ve pencerelerini kırdıkları atölyeye daldı. Farklı zamanlarda ancak hepsi gece yaşanan kazalarda, ciddi bir yaralanma yaşanmadı. Çalışanlarıyla tedirgin olduğunu söyleyen işletmeci, evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki İsmet Kırca, yolda önlem alınmasını istedi.
Son olarak cuma sabah işyerine geldiklerinde yine bir otomobili işyerine girmiş halde gördüklerini belirten Kırca, "Hızını alamayan bizim atölyeye dalıyor. İki ayda beş otomobil buradan içeri girdi. Bazen 150-200 km hızla giriyorlar. Kazaların büyük bölümünün gece olması can kaybını önlüyor ama maddi zararımız 100 bin TL'yi buldu. Araç sürücüleri ve sigorta şirketi hakkında dava açıp, karayollarına yolun düzeltilmesi ve kazaların önlenmesine yönelik tedbir alınması için müracaat ettik. Tedbir alınması için ille de birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Atölye içerisinde her an bir otomobil girecek diye korku içerisinde çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAF