Mehmet Selim YALÇIN/SİLOPİ (Şırnak), () - ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde temaslarda bulunan İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, "Memleketimizin huzur ve güvenini sağlama noktasında gayret eden herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalar noktasında da yine işbirliğimizi hep beraber memleketin, milletin bekası adına devam ettirmeye gayret edeceğiz" dedi.
İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Selami Altınok, beraberindeki Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ile birlikte PKK'ya yönelik operasyonların düzenlendiği ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanıp, kısmen kaldırıldığı Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde temaslarda bulundu. Altınok, geçtiği kaymakamlıkta Vali Ali İhsan Su, İlçe Kaymakamı Savaş Konak, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Arif Çetin, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy, Emniyet Müdürü Celal Sel, İlçe Jandarma Komutanı Arkın Eken ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu ile birlikrte toplantı düzenlendi.
Kaymakamlık çıkışında konuşan Müsteşar Altınok, Silopi İlçesi'nde çok güzel çalışmaların yapıldığını dile getirerek, "Yapılan işler noktasında hep beraber durum değerlendirmesinde bulunduk. Gerek valimiz de başta olmak üzere bu mücadelede görev alan güvenlik kuvvetlerimize, diğer kamu görevlilerimize, bu alanda vatandaşımızın, memleketimizin huzur ve güvenini sağlama noktasında gayretleri olan herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalar olmuş, bundan sonra devam eden çalışmalar noktasında da yine işbirliğimizi hep beraber memleketin, milletin bekası adına devam ettirmeye gayret edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI