İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına atanan Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, görevini Polis Başmüfettişi S. Suat Dilberoğluna devretti.
Hakkari Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, Belediye Başkanlağına kayyum atanan Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim, Vali Yardımcıları M. Emin Taşçı, Bekir Abacı, Hakkari il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Kızılban ve Emniyet Müdürlüğündeki birim amirleri katıldı.
Holoğlu, görevini Polis Başmüfettişliğinden Hakkari Emniyet Müdürlüğüne atanan S. Suat Dilberoğluna çiçek vererek devretti. Holoğlu, yeni Müdür Dilberoğlu ile dönem arkadaşı olduklarını belirterek, yeni görevinden başarılar diledi. Hakkari'nin yeni Emniyet Müdürü Dilberoğlu ise Holoğlu'nun zor bir bölgede görev yaptığını ve yine zor bir yerde görev yapacağını söyleyip başarı dileklerinde bulundu.
Devir teslim törenine katılan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak da her iki müdüre yeni görevlerinden başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI