Muhammet BAYRAM / ANKARA () - HAKKARİ'de düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Hamza Irmak Kocatepe Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Bekir ve Sümeyye Irmak'ın tek erkek çocuğu olan şehit Hamza Irmak, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Karşıyaka Polis Şehitliğine götürüldü.

Hakkari'de Depin Polis Kontrol noktasına PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu şehit olan Hakkari il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru, 25 yaşındaki Hamza Irmak için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Askeri yetkililer ve şehidin yakınları katıldı.

Şehit Hamza Irmak'ın Eşi Ayşe Irmak, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutunun başında, eşinin üniformasıyla taziyeleri kabul etti.

Bekir ve Sümeyye Irmak'ın tek erkek çocuğu olan şehit Hamza Irmak, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Karşıyaka Polis Şehitliğine götürüldü.