DENİZLERDE FIRTINA BEKLENİYOR

Batı Karadeniz'de Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatılı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın Batı Karadeniz'de Salı günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'da Cuma günü akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatılı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90km/s) kuvvetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın Marmara'da Salı günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Kuzey Ege'de Cuma günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatılı yönlerden 8 ila 10 kuvvetinde (80-100km/s) tam fırtına bekleniyor. Fırtınanın Kuzey Ege'de Salı günü sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Güney Ege'de Cuma günü akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Güney Ege'de Salı günü akşam saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Batı Akdeniz'de Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (60-75km/s) fırtına bekleniyor. Fırtınanın Batı Akdeniz'de aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.