PTT Genel Müdürlüğü tarafından ülke çapında organize edilen çalışma kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bulunan 127 karakolda görev yapan güvenlik güçlerine kartpostal gönderildi.
Ramazan bayramını kutlamak ve birliktelik ruhunu güçlendirmek amacıyla 'Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden' isimli kampanya ile, üzerinde operasyonlarda çekilmiş 4 fotoğraf bulunan kartpostallar, düzenlenen tören ardından karakollara teslim edilmek üzere postaya verildi. Bursa Heykel PTT Merkez Müdürlüğü'ndeki törene Bursa Vali Vekili Ergün Güngor, Heykel PTT Başmüdürü Hasan Olcay, askerler ve çok sayıda kişi katıldı. PTT Başmüdürü Hasan Olcay, PTT Genel Müdürlüğü'nün organizasyonu kapsamında Doğu ve Güneydoğu'daki illerde görevli güvenlik güçlerinin motivasyonunu arttırmak için böyle bir kampanya başlatıldığını söyledi. Olcay, şöyle konuştu:
"Önceki operasyonlarda ulusal medyada yer alan ve ilgi gören fotoğraflar seçildi. Bunlar 4 ayrı bastırılan kartpostallarımızda yerini aldı. Bu kartpostalları ücretsiz olarak vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Onlar da duygu ve düşüncelerini yazarak karakollara gönderecek. Bayramın birliktelik ruhunu korumaya çalışacağız. Ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde, en büyük kutsal görevi üstlenen güvenlik güçlerimize desteğimizi sürdüreceğiz."
Tören ardından Vali Vekili Güngor, Başmüdür Olcay ve çok sayıda kişi duygu ve düşüncelerini yazdıkları kartpostalları 127 karakola gönderdi.

FOTOĞRAFLI