DENİZLİ'ye gelen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çameli İlçesi'nde hastane temel atma törenin ardından kent merkezindeki Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılışını törenle yaptı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Biz bu ülkenin menfaatine olan her şeyi yapacağız, ancak Kılıçdaroğlu'nun söylediği hiçbir şeyi yapmayacağız. Çünkü biz çocuklarımızın geleceğini kurtarmaya çalışıyoruz" dedi. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bugün ilk olarak Çameli İlçesi'nde 27 yataklı devlet hastanesi temel atma törenine katıldı. Daha sonar iki bakan helikopterle Acıpayam İlçesi'ne geçerek burada geçen yıl açılan 100 yataklı hastaneyi ziyaret etti. Burada hastalarla, doktorlarla ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden iki bakan daha sonra yine helikopterle Denizli'ye gelerek Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılış törenine katıldı. Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, doktorlar ve hastane çalışanları katıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Diş hastanesinin açılışında konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini eleştirdi. Zeybekci, "Bu hastaneyi zor şartlarda yaptık. Atam izindeyiz laflarıyla bu gemileri yürümez. Gazi Mustafa Kemal'in muasır medeniyetine çok yaklaştık. CHP'nin kendisine bir şey demek istemiyorum, ancak genel başkanlarının o salladıklarına bir şey söylemek gerekir. Biz bu milleti kandırmadık hiç. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin menfaatine olan her şeyi yapacağız. Ancak, Kılıçdaroğlu'nun söylediği hiçbir şeyi biz yapmayacağız. Biz çocuklarımızın geleceğini nasıl kurtarırız onun peşindeyiz" dedi.

ENGELLER VE TUZAKLARLA BİZE GELİYORLAR

Zeybekci'nin ardından Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuştu. Müezzinoğlu, engeller ve tuzaklarla karşılaştıklarını belirterek, "Bu hastaneleri daha önceleri yapacaktık. Ancak birileri ayağımızdan çekiyor. Milletimiz bizimle yürüdüğü sürece engelleri aşıyoruz. Gölge etmesinler başka da bir şey istemiyoruz. Bizi yüzde 30 engelliyorlar. Denizli'ye 3 ay içinde şehir hastanesinin temelini atacağız. Ne ıstıraplar çektik. Bu konuları Anayasa Mahkemesi'ne götürdüler. Yapmasalar hastanenin bir kısmı bitecekti. Engeller ve tuzaklarla bize geliyorlar. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu millet asla onlara teslim edilmeyecektir" diye konuştu. Konuşmaların ardından hastanenin açılışı yapıldı. Diş hastanesini gezen Bakan Müezzinoğlu, diş muayenesi oldu. Koltuğa oturan Müezzinoğlu, bir diş hekimine dişlerini gösterdi, bakanın dişlerinin sağlıklı olduğu doktor tarafından belirtildi.