TBMM İdare Amiri MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da yapacağı açılışları eleştirdi. MHP'li Uzunırmak, cumhurbaşkanın gerçekleştireceği açılışların arasında 2002 yılında kendisi tarafından babasını adına yaptırılan ve o dönemde açılışı gerçekleştirilen bir ortaokulun da olduğunu belirtip, "Ben merak ediyorum Aydın'a hangi yatırımı yapmışlar?" dedi.

MHP'li Milletvekili Ali Uzunırmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılışta yapılacağı Aydın mitingi öncesi çeşitli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın'da gerçekleştireceği 89 tesis açılışı içinde 2002 yılında kendisi ve ailesi tarafından yaptırılan okulun da bulunduğunu söyleyen MHP'li Uzunırmak, şöyle konuştu: "Sultanhisar'ın Atça Mahallesi'nde 2002 yılında ailem ve benim tarafından babamın adına yaptırılan, açılışını da o dönem Başbakan Yardımcısı olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin yaptığı Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak Ortaokulu da açılış listesine alınmış. Ben merak ediyorum Aydın'a hangi yatırımı yapmışlar?"

ÇOCUKLARI KULLANMAYA BAŞLAMIŞLARDIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine ortaokul ve lise öğrencilerinin taşındığını söyleyen Ali Uzunırmak, "Cumhurbaşkanı Türkiye'ye enteresan bir hal yaşatıyor. Yeminine sadık kalmayan ve Türkiye'yi istikrarla yönetmesi gerekirken, istikrarsızlaştırmaya yönelik davranışlarına devam ediyor. Bugün Aydın'daki mitingin anlamı ortaya çıkmıştır. Artık Sayın Cumhurbaşkanı demektedir ki 'Meydanları boş mu bırakacaktık?' Bugün meydanları yaşları belli olmasın diye kafalarına şapka geçirilmiş, yukarıdan görüntü alındığında çok kalabalık görünebilecek, meydan dolmuş görünebilecek ortaokul ve lise bizzat Milli Eğitim Müdürü'nün talimatıyla öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yoklama alınarak katılmalarını sağlamaya çalışmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanı şunu görmüştür. Artık ergenlerin inanabileceği yalan bulamamaktadırlar ve çocukları yalana inandırmaya çalışmaktadırlar. Çocukları kullanmaya başlamışlardır" diye konuştu.