ESKİ Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, 84 yaşında hayatını kaybeden kuzeni Mehmet Nurullahoğlu'nun Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki cenaze törenine katıldı.

Aslen Konya'nın Taşkent ilçesinden olan, ancak 40 yıldır Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ne bağlı Cunda Adası'nda yaşamını sürdüren, biri merhum üç çocuk babası müteaahhit Mehmet Nurullahoğlu, geçen 27 Haziran'da bir süredir tedavi gördüğü İzmir'deki bir özel hastanede akciğer embolisi nedeniyle yaşamını yitirdi. AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuzeni olan Nurullahoğlu için bugün ikindide Cunda Adası'ndaki Hamidiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Rafet Kantar, Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Nurullahoğlu'nun eşi Zühre Hatice Nurullahoğlu, kızı Ayşen Nurullahoğlu Sert, oğlu Göktuğ Nurullahoğlu ile çok sayıda yakını ve vatandaşlar katıldı. Cenazede eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Nurullahoğlu'un eşi Zühre Hatice Nurullahoğlu'nu yalnız bırakmadı. Kılınan namazın ardından Nurullahoğlu'nun bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Alibey Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.