Behçet DALMAZ / HAKKARİ, () - HAKKARİ Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, kent merkezinde nöbet tutan özel harekat polisleri ve güvenlik korucularna bayram ziyareti yaptı. Nöbet tutan polislerle tek tek tokalaşıp bayramlaşan Dilberoğlu, nöbette olan Özel Harekat Polisi Emrah Korkmaz'ın, Karaman'daki ailesiyle telefonla görüşüp bayramlarını kutladı.

Hakkari Emniyet Müdürü Dilberoğlu, beraberinde müdür yardımcaları ile şube müdürleri ile birlikte kent merkezi giriş ve çıkışlarındaki Polis ve Özel Harekat Asayiş Uygulama noktalarında vatan nöbeti tutan polis ve güvenlik korucularına bayram ziyareti gerçekleştirdi. Kale-3 ve Kale-2 polis uygulama noktalarını ziyaret eden Dilberoğlu, burada PKK'lı teröristlere karşı vatan nöbeti tutan kentin huzurlu olmasında büyük katkıları olan polis memurları ile tek tek tokalaşıp bayramlaşı. Polis ekipleri de yoldan geçen araçları arama yaptıktan sonra, araçtaki yolculara bayram şekeri ikram etti.

ONLARA EMANETİZ

Daha sonra Kale-3 Özel Harekat Polis üs bölgesini ziyaret eden Dilberoğlu, özel harekat polisleri ile bayramlaşıp, hatıra fotoğraf çektirdi. Dilberoğlu, Özel Harekat Polisi Emrah Korkmaz'ın Karaman'da oturan babası Bayram ve eşi Elif'i kendi telefonundan arayarak bayamlarını kutladı. Dilberoğlu telefonla görüştüğü polisin babası Korkmaz'a, "Koçların ziyaretine geldik. Bayramlarını kutladık. Biz onlara emanetiz. Bizi onlar koruyor. Polis arkadaşlarımız burada aslan gibiler. Böyle aslan gibi çocuklar yetiştirdiğiniz için teşekkür ederiz" dedi. 

OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM

Polis babası Bayram Korkmaz da Emniyet Müdürü Dilberoğlu'na, oğluyla gurur duyduğunu belirterek, "Oğlum size emanet. Bizler buralarda keyif yapıyorsak sizlerin sayesindedir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Oğlumla gurur duyuyorum" dedi.

Polisin eşiyle de görüşüp bayramını kutlayan Dilberoğlu, daha sonra buradaki özel harekat polisleri ile sohbet etti. Dilberoğlu, daha sonra Merzan Mahallesi'nde bulunan polis uygulama noktasını da ziyaret ederek, polislerin bayramlarını kutladı.