=BABŞAKAN Ahmet Davutoğlu, Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler durağının açılışında yaptığı konuşmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Biz yardım götürürken, kömür-makarna diye eleştiren Kılıçdaroğlu dersini almış, şimdi sosyal yardım diyor" ifadesini kullandı. Davutoğlu, 1977 yılında Boğaziçi Üniversitesi'ne girdiğinde, bırakın metro gelmesini, Levent'ten otobüs bile geçmediğini vurgulayarak, öğrencilerin oto-stopla okula gittiğini söyledi. "Çamur deryasından gidilerek gelinen yollar 90'lı yıllara kadar devam etti. 1994'te İstanbul'un kaderi değişmeye başladı. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımız Büyükşehir Belediye Başkanı oldu" diyen Davutoğlu, o dönem 66 dakika otobüs beklerken, şimdi 66 dakikada Kartal'a gidilebildiğini dile getirdi.

"UÇUYOR, UÇUYOR..."

Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, şöyle devam etti: "Bugün bir ders de Kılıçdaroğlu aldı. Kılıçdaroğlu her şey derdi de, millet demezdi. Artık demeye başladı. İyi bir öğrenci, yavaş yavaş öğreniyor. Bugün seçim bildirgesini okudu. Halka sosyal yardım vaat ediyor. Aynı Kılıçdaroğlu, biz yardım götürürken, kömür-makarna diye eleştiren Kılıçdaroğlu. Dersini almış, şimdi sosyal yardım diyor. Biz 26,5 milyar lira sosyal yardım yaptık. Kılıçdaroğlu'nun hayalinin ulaştığı yeri biz çoktan geçtik. Uçuyor, uçuyor. Yaptığı taahhüdün karşılığı yok. Noteri gösteriyor. Biz ise yaptığımız yardımın karşılığını Hazine'yi doldurarak gösteriyoruz. 4 yıl istiyor, çünkü SSK'da olduğu gibi bizim doldurduğumuz rezervleri boşaltıp gidecek. Yok öyle..." Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yüzde 35 ile Türkiye'de iktidara gelinir mi? Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözlerin bir anlamı var mı? Hayalperest Kılıçdaroğlu'na karşı, tünelleri geçen AK Parti var" dedi. Davutoğlu, sözlerini, "Oyun oynayacak vaktimiz yok. Nasıl olsa iktidar olamayacak. 7 Haziran'dan sonra muhalefetçilik oyunu oynayacak" diye bitirdi.

Erdoğan, metroda vatmanlık yaptı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler durağındaki açılış töreninden sonra metroya binerek vatmanlık yaptı.

Erdoğan, açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer yetkililerle birlikte metro istasyonuna inerek metroya bindi. Cumhurbaşkanı, bir süre vatmanlık yaptı.

(Görüntülü) Erdoğan, CHP'nin seçim vaadini yerden yere vurdu

(Görüntülü) Erdoğan, Metro Hattı'nın açılışında parti başkanı gibi konuştu

(Görüntülü Haber) 3- Erdoğan, Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler Durağı açılışında...



(Görüntülü Haber) Davutoğlu, Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler Durağı açılış töreninde...

(Görüntülü Haber) 2- Davutoğlu, Levent-Hisarüstü Metro Hattı'nın Etiler Durağı açılış töreninde...