Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN / İstanbul, () - KAĞITHANE'de, seyir halindeyken kontrolden çıkan bir panelvan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırılan kapı camının parçaları 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar, bir süre asfalt üzerinde ambulans bekledi.



Bir şirkette servis şoförlüğü yapan İlkay Işıklı (25), içinde 3 yolcu bulunan 34 EC 8976 plakalı panelvanla, E-5 Karayolu'nda Mecidiyeköy’den Halıcıoğlu yönüne giderken, Çağlayan mevkiinde trafik yoğunluğu nedeniyle orta şeride girdi. İlkay Işıklı, orta şeridin de yoğunlaşması üzerine, bu kez sağ şeride geçmek istedi. İddiaya göre, sağa girmek için direksiyonu kıran Işıklı’nın kullandığı panelvan, kontrolden çıkarak yolda savruldu ve aracın sağ arka tarafı bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle sağ kapının camı kırılırken, cam parçaları arka koltukta oturan Nisanur Hatice Sarıyar adlı kızın yanağını kesti, yanında oturan Yasin Kulaç da hafif şekilde yaralandı.



Kazayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Yasin Kulaç ile Nisanur Hatice Sarıyar'ı araçtan çıkaran vatandaşlar, olayı sağlık görevlilerine bildirdi. Kaza yerinin yanlış tarif edilmesi nedeniyle sağlık görevlileri olay yerine gecikmeli olarak geldi.



AMBULANS BEKLEDİLER



Bir süre asfaltta bekleyen yaralılar, kaza yerine ulaşan ambulansa bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, aracın kenara çekilmesinin ardından normale döndü.