Yaşar ANTER/ BODRUM,(Muğla),() - BODRUM'da, bir hafta önce geçirdiği trafik kazasında yaralanan evli ve bir çocuk annesi 25 yaşındaki Fatma Kılıç'ın beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine ailesi organlarını bağışlama kararı aldı.
Bodrum'da 11 Mart akşamı kullandığı 48 VU 033 plakalı motosikleti ile işinden eve dönerken önündeki Ali Karadal yönetimindeki 48 TM 6951 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarparak beyin kanaması geçiren muhasebeci evli ve bir çocuk annesi Fatma Kılıç, Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini akşam saatlerinde kaybetti. Beyin ölümü gerçekleşen Kılıç'ın ailesi ve yakınları organlarının bağışlanmasına karar verdi. Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'nden gelecek 2 ayrı operasyon ekibinin bu gece yarısından itibaren operasyon ile Kılıç'ın kornea, böbrek, karaciğerlerini alacağı belirtildi.
Fatma Kılıç'ın yakını Abdulbahri Kılıç "Fatma'mız canımız hiç beklemediğimiz bir anda hayattan uçtu gitti, acımız çok büyük ama aile olarak organlarının başka bir insana hayat verebileceğini düşünerek bağışlama kararı aldık" dedi.

FOTOĞRAFLI