Fatih TURAN/ ARSİN, (Trabzon) () – TRABZON’un Arsin ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Mahide Düzenli, babası Kemal Düzenli'nin şikayeti üzerine zabıta ekipleri tarafından evinin bahçesinden alınarak barınağa konulan, sonra da hayvanseverlere teslim edildiği söylenen 2 köpeği gazeteye verdiği ilanla arıyor.
Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Kemal Düzenli, Arsin Belediyesi'ne şikayette bulundu ve kızı Mahide Düzenli’ nin beslediği 2 dişi köpeğin alınmasını istedi. Şikayet üzerine ekipler evin bahçesinden köpekleri alarak, Maçka ilçesindeki köpek barınağına teslim etti.
Bir restoranda garsonluk yapan Mahide Düzenli, iş çıkışı eve geldiğinde köpeklerinin belediye ekiplerince alındığını öğrendi. 3 yaşındaki Sultan ve 10 aylık Papatya’yı  geri almak için ertesi gün Maçka ilçesindeki barınağa gittiğini anlatan Mahide Düzenli, “Eve geldiğimde köpeklerin alındığını öğrenince şok yaşadım. Hemen barınağa gittim. Köpeklerin hayvansever kişilere verildiğini söylediler. Ama teslime ilişkin hiçbir not yok, isim alınmamış. Köpeğini alıyorlar, gelene veriyorlar. Böyle şey olamaz. Köpeklerim için babam da pişman. İlan verdik. Umarım buluruz” dedi ve hayvan severlerden yardım istedi.

FOTOĞRAFLI