Tolga YANIK- Hasan DÖNMEZ/KARAMAN, () - KARAMAN'ın Ermenek ilçesinde kömür ocağına su dolması nedeniyle içeride mahsur kalan 18 işçiden biri olan Kamil Yaman hem ailesinin hem engelli ağabeyinin geçimini sağlıyordu.
Oğlu Kamil Yaman'ın, engelli ağabeyi Ahmet Yaman  ve kendilerine baktıklarını belirten anne 69 yaşındaki Havva Yaman, ''Oğlum bizi bırakıp da bir yere gidemedi. 'Bağ bahçede çalışarak bir şey olmuyor. Ben de orada çalışıyorum. Size de bakıyorum. Aileme, çocuklarıma da bakıyorum. Nasibim kesilinceye kadar bakmaya devam edeceğim' diyordu. Mağdur çocuğum var benim. Ona da o bakıyordu. 3 aydır doğru düzgün maaş alamıyordu. Ocakla ilgili pek konuşmazdı ama ocağın iyi tarafı da kötü tarafı da var diyordu. 1,5 yıldır çalışıyordu. Sabah işine gidip akşam evine dönerdi'' dedi.
3 çocuk babası Kamil Yaman’ın 6 yaşındaki oğlu Muhammet Ali Yaman’ın 3 gündür ocağın başına gidip gelmekten hasta düştüğü belirtildi. Babasının mahsur kaldığını öğrenen küçük Muhammet, haberleri izlerken televizyon karşısında uyuya kalması ise dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI