Çağatay KENARLI / İstanbul, () - İSTANBUL'da etkili olan şiddetli fırtına sırasında, E-5 Karayolu Merter yan yol mevkiinde bulunan bir inşaat şantiyesinin çevresindeki sunta perdeler, yoldan geçen otomobillerin üzerine düşmüştü. Yola saçılan sunta parçalar ile demir çerçeveler yolun tek şeridine yayıldı. Bu sırada geçici olarak trafikte aksamalar meydana geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekiperi ve şantiye çalışanları, yola saçılan suntaları ve demir çerçeveleri yerden kaldırdı. Ancak çalışanların yola saçılan sunta parçalarını şantiye alanına atmak istedikleri sırada, fırtınanın devam ettiği ve işçilerin bu parçaları güçlükle taşıdığı gözlendi. 

İtfaiye ekipleri, yola devrilen demir çerçeveleri ise jet motoru ile keserek ufak parçalara ayırdıktan sonra şantiye alanına attılar. Bu esnada trafik polisleri, itfaiye personelinin kolay çalışması için yan yolu trafiğe ara ara kapattı.

İnşaat firmasının bir görevlisi ise, devrilen suntaların şantiye alanını çevreleyen perdeler olmasının yanı sıra, bir reklam şirketinin bilbordları olduğunu söyledi. İtfaiye ekipleri ve şantiye çalışanlarının çalışmaları akşam saatlerinde son buldu.