DENİZLİ'nin Buldan İlçesi'nde bu yıl 22'ncisi düzenlenecek Yenicekent Tripolis ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali'nde, dünyaca ünlü Rumen pop müzik şarkıcısı Alexsandra Stan ve Otilia'nın sahneye çıkacağı bildirildi.
Önümüzdeki 18-20 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Buldan Yenicekent Tripolis ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali'nde ilk kez yabancı sanatçılar sahneye çıkacak. Şarkıları tüm dünyada beğeniyle dinlenen ve Türkiye'de ciddi bir hayran kitlesi bulunan Aleksandra Stan ile Otilia, Buldan'da konser verecek. 2010 yılında çıkardığı 'Mr. Saxobeat' isimli şarkısıyla popüler olan ve şarkısı Youtube'de 315 milyon kez görüntülenen Alexandra Stan, 19 Ağustos Cumartesi günü hayranlarıyla buluşacak. 2014 yılında çıkardığı Bilionera şarkısıyla müzik listelerinde en üst sıralara çıkan ve 2015 yılında Serdar Ortaç'ın Balım şarkısında eşlik etmesiyle Türkiye'de ciddi bir hayran kitlesi kazanan Otilia ise, 20 Ağustos Pazar günü sahneye çıkacak.
Buldan Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gülbay, ünlü sanatçıların ilçeye gelip konser vermelerinin tanıtım açısından oldukça önemli olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Bu yıl 22'ncisini düzenleyeceğimiz Buldan-Yenicekent Tripolis Kültür ve Turfanda Çekirdeksiz Sultaniye Üzüm Festivali'nde çıtayı biraz daha yükseltmek istedik. Dünyaca ünlü Sultaniye üzümümüzün yanında halen kazıları devam eden ve bu güne kadar muhteşem eserlerin gün yüzüne çıkarıldığı antik Tripolis kentini daha iyi ve dünyaya duyurabilmek için gençlerin çok sevdiği iki yabancı sanatçı ile anlaştık. Umuyoruz ki Alexandra Stan ve Otilia'nın bu tanıtıma katkıları çok olacaktır."

FOTOĞRAFLI