BODRUM'da lise öğrencisi üç genç, Belediye Meydanı'nda boyunlarına 'Sarılmak Bedava' yazısı asıp, gelip geçenleri dünya barışı için sarılmaya davet etti.
Bodrum'das farklı liselerde öğrenim gören üç genç, Belediye Meydanı'nda boyunlarına 'Sarılmak Bedava- Free Hugs' yazılı döviz asıp gözlerini bağlayarak, buradan geçenleri dünya barışı için sarılmaya davet etti. Yabancı turistler de gençlerin eylemine destek verip, sık sık gençlere sarıldı.
Yaklaşık 40 dakika süren eylemde 155 kişinin kendilerine sarılarak destek verdiklerini belirten 18 yaşındaki Çakır Kargil, "Amacımız Türkiye'de ve dünyada her geçen gün artan gerginliklere son vermek için insanların dikkatini çekmekti. İnsanlığın bugün geçmişten daha çok birbirlerine destek vermeye, yardımlaşma ve yakınlaşmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle böyle bir etkinlik düzenledik. Önümüzdeki hafta sonlarında da bu etkinliği devam ettireceğiz. Vatandaşların sarılmak için verdikleri destek bizleri memnun etti, gençler olarak dünyanın neresinde olursa olsun barış ve huzur istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI