Faik KAPTAN-Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL,() Defalarca Türkiye’de konser veren ve 5 kez dünyanın bir numaralı Dj'i seçilen Hollandalı Armin van Buuren 'Armin Only Embrace' adlı dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geldi.
İsrail’deki konserinin arından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle bugün öğlen saatlerinde Tel Aviv’den İstanbul’a gelen Buuren, Türk hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlandığını söyledi.
Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü Dj bu konserin bugüne kadar Türkiye’deki en büyük gösteri olacağını belirterek “ 27 Kişilik ekibimle geldim. Bu geceki konserimde sürprizlerim var. Türkiye’deki fanlarımı ve İstanbul’daki tüm insanları seviyorum”dedi
Dünya turu kapsamında dünyadaki 34 şehirde konser vereceğini belirten 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bazı yabancıların Türkiye programlarını iptal kararını sorması üzerine “ Burada olmamın çok basit bir sebebi var. Hayranlarım ile birlikte olacağım. Türkiye’yi ve İstanbul’u seviyorum. Daha önce İstanbul ve Antalya’ya diğer şehirlere konser ve tatil için bir çok kez geldim. Türkiye’yi ve İstanbul’u seviyorum. “diye konuştu
Armin van Buuren bu akşam de İstanbul Ora Arena'da müzikseverlerle buluşacak. Elektronik müzik dünyasının efsanevi isminin altı saat sürecek performansıyla; müzikseverler, cazz, hiphop, rock ve pop ile harmanladığı bir gösteriye tanıklık edecek.

(FOTOĞRAF)