ERZİNCAN’ın Refahiye İlçesi'nde dağa gezmeye giden üç arkadaşın karşısına dağ keçisi yavrusu çıktı. Kendilerinden kaçmayan keçiyi bir süre seven 3 kişi,  daha sonra onu doğaya bıraktı.
Ramazan Bayramı tatili için memleketi Erzincan’a gelen müzisyen 50 yaşındaki Özcan Kaşıkçı, Refahiye İlçesi'ne bağlı Köyçukuru Köyü'nün çevresindeki dağlarda 2 arkadaşıyla birlikte gezerken dağ keçisi yavrusu ile karşılaştı. Kaşıkçı, yavru keçinin kendilerinden kaçmadığını görünce kucağına alarak sevmeye başladı. Bir süre sonra içlerinde annesinin de bulunduğu bir keçi grubunu gören Kaşıkçı ile arkadaşları, yavru keçiyi bıraktı. Yavru keçi de koşarak annesinin yanına gitti.
Özcan Kaşıkçı, "Keçi yavrusu bizi çok şaşırttı. Bizden kaçmayınca yakalayıp sevdik. Dağda tek başına kaldığını zannettik. Bir süre severken başka keçiler ortaya çıktı biz de buna çok sevindik ve yavruyu annesine yolladık. Bu eşsiz güzelliklere sahip çıkmalıyız. Küçücük bir canlının sevecenliği bizi o kadar mutlu etti ki, o anı ölümsüzleştirmek istedik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI