KAYSERİ, () - KAYSERİ Ticaret Odası (KTO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen Avrupa Çocuk Şenliği Festivali’ne katılan çocuklar, gönüllerince eğlendi.
Kayseripark AVM’de düzenlenen festivalin açılışını yapan KTO Başkan Yardımcısı Ferhat Akmermer, "Kayseri Ticaret Odası AB Bilgi Merkezi eliyle ilkokul öğrencileri arasında AB farkındalığını artırmak ve Kayseri AB Bilgi Merkezi hakkında bilgi edinmelerini sağlamak adına böyle bir etkinliğe imza attık. Kayseripark AVM’de ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz festivalde, etkinlikler tüm gün boyunca sürecek. Festivale katılan ilkokul öğrencilerimiz, yüz boyama, eğlence aktiviteleri, kum boyama, yarışmalar, ritim atölyesi, maskot ve palyaço gibi animatörler eşliğinde eğlence programlarının yanı sıra, AB’yi tanıtıcı eğlenceli ve öğretici faaliyetleri izleme olanağına sahip olacaklar. Kayseri merkez ve ilçe ilkokul öğrencilerine yönelik olarak ücretsiz düzenlenen festivalimizin başarılı geçmesini diliyorum. KTO olarak bu tür etkinlikleri önemsediğimizi bir kez daha vurgulayarak, ilerleyen süreçte de AB konusunda toplumda farkındalığın artması noktasında farklı çalışmalara imza atacağımızı da söylemek istiyorum" dedi.
Festivalde daha sonra çocuklar, palyaçolar ve çocuk çizgi film kahramanı Caillou kostümü giymiş animatör eşliğinde eğlendi.

FOTOĞRAFLI