İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde düzenlenen 'Asics Weekend Yarı Maratonu'na katılan 7'den 70'e yarışmacılar, heyecan dolu bir gün yaşadı. 
Çeşme'de 'Asics Weekend Yarı Maratonu' düzenlendi. Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'in de yarışmacı olarak katıldıkları yarı maratonda, heyecan hız kesmedi. 6 ila 12 yaş grubundaki çocukların yarışlarıyla başlayan Asics Weekend, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bazı minikler heyecandan yarış öncesi ağlarken, bazıları ise yarış sonrası gözyaşını tutamadı.
Startın verildiği Çeşme Cumhuriyet Meydanı, yarı maraton nedeniyle hareketli anlara sahne oldu. Ayrıca 21 kilometre ve 5 kilometre yarışlarına katılacak yarışçıların koşu öncesi müzikli ısınma hareketleri, meydanda renkli görüntülere neden oldu.
21 kilometre yarı maratonunun startını Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran verdi. Yarı maratona katılanlar arasında rüzgar korumalı çocuk arabası ile katılan bir aile dikkat çekti. 5 kilometre yarışına ise Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer de katıldı.
Asics Weekend yarışları, Çeşme'nin en güzel koylarından Ayayorgi'de sona erdi. Asics Weekend, yarın sabah Ayayorgi koyundaki yüzme yarışlarıyla devam edecek.

FOTOĞRAFLI