RAMAZAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar tatilin ilk günü TEM otoyolunun Bolu ve Düzce kesimlerinin Ankara istikametinde yoğunluğa neden oldu. Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan TEM Otoyolu Gerede gişelerinin önünde ise 20 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.
Bugün sabah saatlerinden itibaren TEM otoyolu Bolu ve Düzce kesimlerinin Ankara istikametinde araç yoğunluğu yaşanmaya başladı. İstanbul istikametinde herhangi bir yoğunluk olmazken, Ankara istikametinde ise araç yoğunluğu dikkat çekti. TEM otoyolu Bolu Dağı tünelinin Ankara istikameti geçişinde araçların tünele doğru ilerlerken yavaşlaması nedeniyle uzun araç konvoyları oluştu.
Her bayram öncesi olduğu gibi Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan TEM otoyolu Gerede gişelerinin önünde uzun araç konvoyları oluştu. Gişeler ile otoyol arasındaki bağlantı yolunun tek şerit olması nedeniyle araçlar gişelerden çıkmak için beklerken, yaklaşık 20 kilometreyi bulan araç kuyruğu oluştu. Trafik ekipleri Gerede gişelerinin önündeki yoğunluğu azaltmak için Gerede gişelerinden önceki Yeniçağa gişelerine araçları yönlendirdi. Yeniçağa gişelerinin önünde de 10 kilometreyi bulan araç konvoyları oluşurken, gişelere doğru araçlar yavaş ilerlemek zorunda kaldılar.

FOTOĞRAFLI