BODRUM'da, içme suyu ana borusu patladı. Tonlarca su boşa akarkan, suyun şiddetiyle yol çöktü.
Bodrum'a Göktepe su deposundan su sağlayan içme suyu isale hattı, Elmadağ caddesinin Kıbrıs Şehitleri caddesine bağlandığı noktada patladı. Suyun basıncıyla yol çöktü, kaldırımlar çatladı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi dereye döndü. Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (MUSKİ) bağlı ekipler müdahale ederek ana vanayı kapattı. Araç ve yaya trafiğinde aksama oldu. Yayalar suların içinden geçti. Trafik polisi ve belediye zabıta ekipleri önlem için çalışma başlatırken meraklı vatandaşlar ilginç görüntüler yaşanmasına neden oldu.
Bazı sürücüler çatlak yolun üzerinde durup oluşan çukurun içine bakarken yayalar da uyarılara rağmen bölgeden geçmeye devam etti. Bu arada Mehmet Yeşilöz isimli vatandaş borunun patladığı noktada suyla elini yüzünü yıkaması da ilginç görüntüler oluşturdu. Hurdacılık yaptığını söyleyen Yeşilöz "Temiz su, şebeke suyu. Hava çok sıcak, terledim. Suyu görünce serinlemek istedim" dedi.
Öte yandan zarar gören refüjdeki Bodrum Hastanesine ait devrilme tehlikesi bulunun reklam direği ilgililer tarafından söküldü.
Karayolu üzerinde çakıl ve taş birikintileri oluşturan olayda, MUSKI yetkilileri onarım çalışması başlattı.

FOTOĞRAF