BODRUM'da son bir yılda çekilen 1500 fotoğraftan en iyi 36'sı, kültür ve magazin dergisi Lime Bodrum Magazin'de yayınlandı.
Bodrum'da iki yıl önce yayın hayatına başlayan Lime Bodrum Magazin dergisi okurları aracılığıyla son 1 yılda Bodrum ve yarımadanın çeşitli yerlerinde çekilen Bodrum'un en güzelleri fotoğraflarını bir sayfada buluşturdu. Derginin Instagram hesabı Limebodrum, Facebook'ta Limebodrum ve Twitter'da Limebodrum adreslerine yaklaşık 1500 fotoğraf geldi. Derginin yayın kurulunun mayıs ayında değerlendirmeye tabi tuttuğu en güzel 36 fotoğraf, derginin 2015 Haziran sayısında iki tam sayfada fotoğrafları çeken okurların isimleri ile yayınlandı. Bodrum Kalesi, antik tiyatro, sarnıçları, begonvilli mavi boyalı pencere ve kapıları ile beyaz evleri, cennet koyları, plajları, limanı, balıkçı tekneleri, değirmenleri, sokakları ve pazarının yer aldığı fotoğraflar 1 ay içerisinde 3 bin 829 takipçi ile paylaşıldı.
Derginin genel yayın yönetmeni Mutlu Acar, "Bodrum'un her sokağında her köşesinde farklı bir güzellik yatıyor. Bazen geçtiğiniz yerlerdeki bu güzellikleri fark edemediğiniz oluyor, bizler okurlarımız aracılığı ile Bodrum'un en güzel mekanlarını sokaklarını, değirmenlerini tarihi ve kültürel değerlerini biraraya getirerek Bodrum'u Bodrum yapan güzellikleri onbinlerce kişi ile paylaşmak istedik. Sosyal paylaşım sitelerimiz aracılığı ile tüm bu güzelliklere dünyanın dört bir köşesinden ilgi büyük oldu. Bodrum'un görülmeyen veya kıyıda köşede kalmış güzellikleri bu şirin Ege kasabasının onlarca saldırıya rağmen hala değerlerini ve güzelliklerini koruduğunu gösteriyor" dedi.

FOTOĞRAF