MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde AK Parti İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Akif Demiröz'ün yerine TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu üyesi turizmci Çiğdem Demiralp'in atandığı açıklandı.

Bodrum'da 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Bodrum AK Parti İlçe Yönetimi ve Başkan Akif Demiröz istifalarını İl Başkanlığı'na sunmuşlardı. Geçtiğimiz hafta AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı için yedi isim aday olarak başvuru yaptı. Bu yedi isim bugün Ankara'da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüştü. Görüşme sonunda 30 Mart yerel seçimlerinde seçim işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Çiğdem Demiralp Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı'na atandı. Evli ve bir çocuk annesi Demiralp'in merkezi Bodrum'da bulunan Director Turizm ve Seyahat Acentesinin yöneticiliğini yaptığı belirtildi.

Halen Ankara'da bulunan Demiralp, yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra Çarşamba günü Bodrum AK Parti İlçe Teşkilatı binasında basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

Bodrum AK Parti İlçe Başkanlığı için Mehmet Tire, Ali Server Yazgan, Ömer Özmen, Mustafa Berberoğlu, Ufuk Kıran ve Akif Demiröz'ün isimleri geçiyordu.