İŞYERİNDE vinçten üzerine boru düşmesi sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede sağ bacağı diz üzerinden kesilen Kocaelispor'un eski futbolcularından Yalçın Kıldıran'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra evinde dinlenen Yalçın Kıldıran'ı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyaret etti.
Kocaelispor'un şampiyonluğa oynadığı 1990'lı yıllardaki kadrosunda Ömeroviç, Saffet, Ergun, Bülent Uygun, Mirkoviç Tuncay, Halil İbrahim gibi Türk futbolunda yıldızlaşmış isimleriyle yer alan Yalçın Kıldıran, bir dönem de Yeşil- Siyahlı ekibin teknik direktörlüğünü yaptı. Bir ara spor okulu da açan Yalçın Kıldıran, daha sonra da İzmit'in Yeniköy Mevkii'ndeki bir fabrikada çalışmaya başladı. Geçen yıl Aralık ayında vincin kaldırdığı büyük bir borunun üzerine düşmesi sonucu ağır yaralanan Yalçın Kaldıran. önce Gölcük Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı Yalçın kıldıran, daha sonra Derince Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek burada yapılan tedavi ve ameliyatla hayati tehlikeyi atlattı, ancak sağ bacağı diz üzerinden kesildi.

BAŞKANLAR ZİYARET ETTİ

Bir süre önce tedavisi tamamlanarak taburcu edilen ve Gölcük'teki evinde dinlenen Yalçın Kıldıran'ı sevenleri, eski futbolcu arkadaşları sık sık ziyarete geliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte evine giderek Kıdıran'ı ziyaret etti. Karaosmanoğlu, Yalçın Kıldıran'ın her ihtiyacına destek olacaklarını söyledi.