BİNGÖL VALİSİ, YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ
Genç İlçesi Yeniyazı Bölgesi'nde sabah saatlerinde, ilçede önceki gün meydana gelen terör saldırıları ile ilgili başlatılan operasyon kapsamında, PKK'lı teröristlerle çıkan ve 1 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanan askerleri Bingöl Valisi Devlet Hastanesinde ziyaret etti.
2 UZMAN ÇAVUŞ YARALI
Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Bingöl İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan ile birlikte yaralı askerleri kaldırıldıkları Bingöl Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Yaralı askerlerle ilgili doktorlardan bilgi alan Vali Köşger, hastane çıkışında gazetecilere açıklama yaptı.
Genç İlçesi'nde önceki gün meydana gelen terör saldırısı ile ilgili başlatılan operasyon kapsamında, takip edilen PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandığını belirten Vali Köşger, "Milletimizin başı sağ olsun. Genç'te yaşanan menfur saldırının ardından, o teröristlere yönelik başlatılan operasyon devam ediyordu. Genç-Yeniyazı bölgesinde bugün, Genç'te terör eylemini yapanlardan olduğunu değerlendirdiğimiz bir grupla temas yaşandı. İlk temas anında Emrah Çeçen Uzman çavuşumuz şehadet şerbetini içmiştir. Milletimizin başı sağ olsun. 2 uzman çavuşumuz da yaralıdır. Yaralılarımızın durumu hafif, hayati tehlikeleri yok. Hava destekli operasyon devam ediyor. İnşallah Genç İlçemizde milletimize yaptıkları bu hadisenin karşılığını bulacaklar. Güvenlik güçlerimiz sahada gerekli operasyonları sürdürüyorlar. Genç'teki saldırı ile ilgili adli tahkikat başladı. Başsavcılığımız gerekli gördüğü hallerde gözaltıları gerçekleştiriyorlar. O boyutta bir olayın içerden destek alınmadan, haber alınmadan gerçekleştirilmesi mümkün gözükmüyor. O yüzden her türlü ihtimal değerlendiriliyor" dedi.

FOTOĞRAFLI