Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluş yıldönümü etkinliğinde sahne alan pop müzik şarkıcısı ve besteci Zeynep, siyah beyazlı taraftarlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından Beşiktaş Kulübü'nün 112'inci kuruluş yıldönümü, düzenlenen geceyla kutlandı. Delfi Otel'deki etkinlikte sahne alan pop şarkıcısı Zeynep, siyah beyazlı taraftarlara keyifli anlar yaşattı. Geceye katılanlar ellerinde taraftarı oldukları kulübün bayrağı ile şarkılara eşlik edip, marşlar söyleyerek tezahüratlar yaptı.
Kutlamaya Beşiktaş taraftarı Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Fenerbahçeli olan CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da aralarında bulunduğu yaklaşık 500 kişi katıldı.
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata "Beşiktaş'ın 112'inci kuruluş yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Dernek olarak da 12 yılı geride bıraktık. Birlik beraberlik içerisinde Bodrum'da sosyal sorumluluk projelerine destek verdik. Diğer kulüp taraftarları arkadaşlarımızda zaman zaman bir araya gelip sporun, dostluk, kardeşlik olduğunun örneğini gösterdik. Bu akşam da aramızda farklı takım taraftarı misafirlerimiz var. Onlara da katıldıkları için teşekkür ediyorum" dedi. Canlı müzik eşliğinde dans edip oynayan Beşiktaşlılar 112'nci yıl pastası kesti.
GECE ÜZGÜN BİTTİ
Geceye katılanlar dev ekranlardan Beşiktaş'ın Belçika'nın Club Brugge takımı ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçını izledi. Karşılaşmanın 48'inci dakikasında 1-0 öne geçmenin mutluluğunu yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar, maçın 3-1 konuk ekibin galibiyeti son ermesi ile geceyi üzgün noktaladı.

FOTOĞRAF