Seyfettin ARAS/ İNEGÖL,(Bursa),() - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, eski kum ocağındaki gölette beline kaldırım taşı bağlanmış olarak bulunan erkek cesedinin darp edildikten sonra 10 bıçak darbesiyle öldürülen 29 yaşındaki Sedat Vardar’a ait olduğu belirlendi.
İnegöl’e bağlı Kulaca ve Şipali Mahalleleri arasında bulunan eski kum ocağı göletinde işçiler, dün saat 11.00 sıralarında belinden iple kaldırım taşına bağlanarak gölete atılmış erkek cesedi gördüler. İhbar üzerine olay yerine çağırılan arama kurtarma ekipleri tarafından 4 saat süren çalışmaların ardından sudan çıkarılan ve vücudu kısmen çürümeye başlayan ceset Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından kimliğinin belirlenmesi için İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalarda üzerinde kimliği çıkmayan ve yaklaşık 10 gündür suda bulunduğu belirlenen cesetin kime ait olduğunun belirlenmesi için araştırma başlatıldı.
Yapılan araştırma sonunda darp edildikten sonra 10 bıçak darbesiyle öldürülüp beline kaldırım taşı bağlanıp göle atıldığı belirlenen cesedin Bursa’nın Merkez Yıldırım ilçesinde oturan 29 yaşındaki Sedat Vardar'a ait olduğu belirlendi. Ailesi tarafından teşhis edilen Sedat Vardar’ın kim yada kimler tarafından öldürüldüğünün belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 


FOTOĞRAFLI