ADANA, () - ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediyesi Meclis toplantısı gelin ve damat sürprizine sahne oldu. AK Parti'li Meclis Üyesi Cumali Orçun Sarıgül, hayatını birleştirdiği Yeşim Avcı Sarıgül ile birlikte düğün sonrası olağan meclis toplantısına katılıp mutluluğunu CHP'li Başkan Soner Çetin ve diğer üyelerle paylaştı. Gelin ve damada nazar boncuğu takıldı.
Çukurova Belediye Meclisi'nin ekim ayı olağan toplantısında gündem maddeleri Başkan Soner Çetin'in yönetiminde değerlendirilirken AK Parti'li Meclis Üyesi Cumali Orçun Sarıgül, birkaç saat önce evlendiği eşi Yeşim Avcı Sarıgül ile birlikte salona girdi. Çifti gelinlik ve damatlık içinde gören Başkan Soner Çetin ve üyeler, kısa süreli şaşkınlık yaşadı. ara verilen toplantıda Sarıgül çifti alkışlandı. Başkan Soner Çetin ve üyeler, gelin ve damadı tebrik ederek, mutluluklar diledi. CHP'li üye Abeydullah Kolcu ise CHP, MHP ve AKP'den kadın üyelerle birlikte hem gelin ve damada, hem de Başkan Çetin ve partilerin grup başkanlarına nazar boncuğu taktı.
Başkan Soner Çetin, oturumu ön sıradan izleyen gelinle damadı tüm meclis adına tebrik ederken "Bırakın Türkiye'yi, dünyada böyle güzel bir renk oluşmuş mudur?" dedi.
Çetin, belediye meclisinde 3 partinin uyum içinde çalışmalar yürüttüğünü, düzeyli ve yapıcı önerilerden yararlandığını ve kararların neredeyse tamamının oybirliğiyle alındığına dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI