Murat DELİKLİTAŞ - Hasan YILDIRIM / İstanbul, () RAMAZAN Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyenler cuma akşamından yola düştü. Oluşan yoğunluk nedeniyle TEM Otoyolu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde uzun araç kuyrukları oluştu. Buna bir de araç arızaları eklenince, trafikteki bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına park ederek trafiğin açılmasını bekledi.



“DAHA FAZLA İLERLEYEMEDİM"

Trafik yoğunluğu nedeniyle aracını otoyol kenarına çekip trafiğin açılmasını bekleyen Nizamettin Açıkdilli adlı vatandaş, “Kurtköy'de havaalanına gidiyorum. Okmeydanı'ndan FSM köprü girişine 2 saatte geldim. Artık ayaklarım koptu. Dur kalk, dur kalk, daha fazla ilerleyemedim. Ben de aracımı yok kenarına çektim. Trafiğin açılmasını bekliyorum" dedi.



“BAĞCILAR'DAN KÖPRÜYE 4 SAATTE GELDİK"

FSM köprüsü girişinde bir otobüsün arızalanması da trafiği olumsuz etkiledi. Otobüsle Sivas'a giden Durmuş Kaya, “Trafik nedeniyle 4 saatte Bağcılar'dan köprü girişine kadar geldik. Otobüsümüz köprü girişinde aks kesti. Tekeri kaldırdık, tamirci bekliyoruz. Yolda kaldık. Bekliyoruz" diye konuştu.

Düzce'ye gittiğini söyleyen Cemalettin Alsancak da, “Üç kilometreyi 1 saatte aldım. Yoğunluk yok ki! Zürih'te yaşıyoruz biz!" dedi.



SEYYAR SATICILAR "BAYRAM" YAPTI

Vatandaşların trafikte beklemesi seyyar satıcıların işlerini açtı. Yoğun trafikte ilerleyen sürücülere su, fındık ve simit satan seyyar satıcılar adeta bayram yaptı.

(FOTOĞRAFLI)