BAŞBAKAN YÜZDE 87 OY VEREN BELDEYİ ZİYARET ETTİ
Başbakan Binali Yıldırım, Sinanpaşa İlçesi'ni ziyaretinden sonra Afyonkarahisar'da Ak Parti'ye en yüksek oy oranının çıktığı Kırka Beldesi'ni ziyaret etti. Bazı bakanlarla birlikte Başbakan Yıldırım'a eşlik eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'nın merkez dahil 10 belediyesi olduğunu, Türkiye'de 10 belediyenin tamamı Ak Parti olan tek ilçenin de Sinanpaşa olduğunu dile getirdi. Eroğlu, “Siyasi tarihinde en büyük oyu veren yüzde 64'le Afyonkarahisar ve Afyonkarahisar'da da Ak Parti'ye en yüksek oy veren Sinanpaşa" dedi.
Bakan Eroğlu'nun ardından Kırka Belediyesi'nin balkonundan vatandaşlara seslenen Başbakan Yıldırım'ın zaman zaman sesi de kısıldı. Yıldırım, “Kırka sıradan bir belde değil. Kırka Ak Parti'ye yüzde 87 destek veren ve Sinanpaşa beldeleri içinde bir numara. Sizler var oldukça bizler de sizlerle gurur duymaya devam edeceğiz. Bize sadece yüzde 87 destek verdiğiniz için teşekkür etmek yetmez. Siz 15 Temmuz'da alçak FETÖ terör örgütüne karşı dimdik durdunuz. Ay yıldızlı bayrağı yere düşürmediniz. Alçaklara dersini verdiniz. Ezanların susmasına izin vermediniz. Onun için sizlere teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Hiç merak etmeyin işte orada (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini gösterip) milletin adamı oldukça evel Allah bizlere ölüm yok" dedi. Yıldırım, düğün salonu, mesire alanı, cenaze aracı, çöp toplama aracı, gençlere spor tesisi, arıtma tesisi gibi çok sayıda yatırım ve ihtiyacın yerine getirilmesi sözünü de verdi.
İDAM SLOGANI
'İdam isteriz' sloganları atan vatandaşlara yanıt veren Başbakan Yıldırım, "Hiç merak etmeyin bu ülkenin geleceğini karartmaya çalışanlar en ağır şekilde cezalandırılacak. 2002'de İstanbul'dan Afyon'a Ak Parti'yi kurmak için tam 8 saatte geldim. O yolda iken 'Rabbim fırsat verirse yolları böleceğim, hayatları ve milleti birleştireceğim' dedim. Mevlam nasip etti Ak Parti'ye tek başına iktidar yaptınız. O Ankara yolunu, İstanbul yolunu kaymak gibi yaptık. Şimdi artık 3 saat 15 dakikada İstanbul'dasınız, 2 saatte de Ankara'dasınız. Yol, su medeniyettir. Hiç merak etmeyin önümüzde çok daha güzel günlerimiz olacak. Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın millet yenilmez, Türkiye bölünmez. Çünkü istiklalin, istikbalin şehri Afyon var, Kırka var, Sinanpaşa var" dedi.