BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, akşam namazını Eyüp Sultan Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'da 1 Kasım seçimlerinin ardından Eyüp Camii'nde sabah namazı kılıp türbede dua etmişti. 

Topkapı Sarayı'nda düzenlenen 2014 Yılı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nin ardından Bahçelievler'deki özel bir hastanede bir yakınını ziyaret eden Davutoğlu, daha sonra Eyüp Sultan Camii'ne geldi. Akşam namazını kılan Davutoğlu, daha sonra eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Eyüp Sultan Türbesi'ni ziyaret etti.

1 Kasım 2015 seçimlerinden büyük bir zaferle çıkan, Türkiye’yi kucaklayan lider, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Eyüp’teydi. Seçimlerin ardından bugün İstanbul’da vatandaşlarla buluşan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Eyüp’te  Belediye Başkanı Remzi Aydın karşıladı.

Beraberindekilerle birlikte ilk olarak Ebu Eyyub El Ensari Hazretleri’nin türbesini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra akşam namazını Eyüp Sultan Camii’nde kıldı. Cami avlusunda vatandaşlarla sohbet edip tokalaşan Başbakan Davutoğlu, burada eşi Sare Davutoğlu ile birlikte bir çiftin ricasını kırmayarak nişan yüzüklerini taktı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan 12. Uluslararası Eyüp Sultan Sempozyumu hakkında bilgi alan Başbakan Davutoğlu, daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet etti.