Elvan EZBER-Cengiz ÇOBAN / İstanbul, () - AVRUPA Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Berkcan Süngü'ye Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından bir kese altın hediye etti.

Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Berkcan Süngü'ye, Üsküdar Belediye Başkanı tarafından içinde 4 büyük Cumhuriyet altınının bulunduğu bir kese altın hediye edildi.

Avusturya'nın Innsbruck kentinde düzenlenen 21 yaş altı Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası'nda, Berkcan Süngü Avrupa Şampiyonu olmuştu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından başarılı sporcuya ödül verildi. Üsküdar Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen törende sporcu ve davetlilerle sohbet eden Türkmen, genç sporcuya bir kese altın ve Kız Kulesi tablosu hediye etti.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak çok mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayan Türkmen, “Evladımızın Avrupa Şampiyonluğu ülke olarak göğsümüzü kabarttı. Artık bu şampiyonluğu kimseye vermeyiz, çünkü hocalarımıza, sporcularımıza ve kulübümüze güveniyoruz" dedi.

Milli sporcu Berkcan Süngü de, “Onların desteğini hissettiğim için ikinci kez Avrupa Şampiyonluğu elde ettim. İnşallah 2016 Rio, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da ülkemi temsil ederek bayrağımızı göndere çekmek istiyorum" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI