Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 'Madam Marika' karakteriyle şov yapan 52 yaşındaki Nedim Uzun'u, alacağını istediği için dövdüğü ileri sürülen barın işletmecisi A.T. hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. A.T., Uzun'un işyeri kurallarına uymadığı için işine son verildiğini belirtip, bu nedenle kendilerine iftira attığını öne sürdü.
İngilizce öğretmeni Nedim Uzun, 2002 yılında, çalıştığı Balıkesir'in Erdek İlçesi'ndeki özel bir dil kursunda, kadın görünümüne soktuğu öğrencilerle çektirdiği fotoğrafların basında yer almasının ardından işinden oldu. İşsiz kalınca çeşitli eğlence yerlerinde şov programlarında çalışmaya başlayan Uzun'un son durağı Bodrum oldu. Bodrum'da daha çok gayların gittiğini ileri sürdüğü barda haftanın üç günü, kadın kılığına girerek 'Madam Marika' karakteriyle şovlar yaptığını belirten Nedim Uzun, geçen Cumartesi günü, iki aydır çalıştığı işyerinden toplam 1200 lira olduğunu iddia ettiği alacağını isteyince, tartaklandığını ileri sürdü. Bodrum Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip, darp raporu alan Uzun, gay olduklarını ileri sürdüğü işyeri sahibi A.T. ile sevgilisi Ş.Y. hakkında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu.
Nedim Uzun'un iddialarının asılsız olduğunu savunan barın sahibi A.T., "Frappe Bodrum, gay bar değildir. Herkese açıktır. Sevgilim olduğu iddia edilen kişi buranın çalışanıdır. Uzun'un iddia ettiği gibi burada herhangi bir alacağı yoktur. Burada onun dövülmediğini kamera kayıtları ve şahitlerle ispatlıdır" dedi.
Uzun'un barda, 21.30- 02.00 saatleri arasında haftanın 3 günü şov yaptığını diğer günlerde de aynı saatler arasında misafir ilişkilerinde görevli olduğunu belirten Taş "Yani dediği gibi sadece 3 gün çalışmıyor. Her şey 3 Haziran-30 Eylül 2014'ü kapsayan kontratta belli. Temmuz'un 3'ünde aylık olarak 600 lira ödeme yaptım. Yani söz konusu olayın yaşandığını ileri sürdüğü gün diğer ayı dolmamıştı. İşyeri kurallarına uymadığı için işten çıkarıldığından dolayı böyle bir şey yapıp, bize iftira atıyor. Buradaki eşyaları ve 16 günlük kalan ücreti olan 320 lira kendisine teslim edildi. Uzun'un herhangi bir alacağı bir şey olmadığı belgelidir" dedi.

FOTOĞRAFLI